Workshop van Edding deel 1

  • Posted on mei 22, 2022 at 12:00

Via Facebook, kwam ik de workshop Acrylicmarkers van Edding tegen, dit is een gratis workshop waar je je voor in kon schrijven en bestaat uit 3 delen waar je de fijne kneepjes leert van het werken met de Acrylicmarkers.

Eerlijk, ik had er zelfs nog nooit van gehoord, me ingeschreven voor inspiratie want tja, ik vind het tekenen en kleuren via Tekenwijzer zo leuk dat ik dacht, dat kan ik mooi meenemen in mijn kleur/teken ervaring.

Helaas kon ik de eerste avond er niet live bij zijn, maar gelukkig kon ik dit wel nog terug kijken, gelijk de volgende dag gedaan, want je moet het ijzer wel smeden als het heet is, anders komt het op de oeps helemaal vergeten stapel bij mij.

Ik had toen nog niet van die Acrylmarkers maar dat maakte mij niet uit, wat een ontzettend leuke workshop was dit van Karin Joan we gingen pittoreske kaartjes maken van iconische bouwwerken gehuld in speelse bloemenpracht. Toen ik het voorbeeld zag, had ik zoiets van, ok, geen idee of het mij gaat lukken, maar ziet er leuk uit en niet onwijs erg moeilijk. Gelukkig wordt alles echt stap voor stap uitgelegt en ondanks dat ik het met stift moest doen was het toch goed gelukt.

Je snapt het al, zo leuk dit dat ik gelijk besloten heb om toch maar de markers te bestellen en deze kwamen 2 dagen later binnen, gelijk nogmaals kaartjes gemaakt en wauw, nu zijn ze zelfs nog leuker en mooier geworden. Heel benieuwd naar de workshop van volgende week.

Links Lily haar variant, rechts die van mij met Acrylicmarkers
Deze zijn nog met stift gemaakt.
Deze zijn ook nog met stift gemaakt en naar mijn moeder en zusje verzonden.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.