Over Mij

Hallo, ik ben Hatice Rouwen.

Fulltime mama, partime stiefmoeder en 3 dagen in de week werkzaam als assistent drogist op de klantenservice van Ahold Delhaize, daarnaast probeer ik ook nog eens een liefhebbende vrouw te zijn voor mijn man, het huishouden te regelen en bezig te zijn met haken, kaartjes maken , borduren en meer.

Al enige jaren ben ik kaartjes aan het maken, maar sinds de komst van mijn dochter in 2011 is dit een beetje verwaterd. In 2013 heb ik het haken weer opgepakt, als kind heb ik dit in Turkije geleerd en ik vind het nog altijd leuk om te doen en super verslavend, menig avond zit ik met een haakwerk op schoot.

Op deze website vind je dan ook voornamelijk mijn haakcreaties waarvan ik de patronen uit boekjes en via het internet heb gevonden of bij een haakpakket heb gekregen. Zelf patronen bedenken zit er nog niet echt in (je weet natuurlijk maar nooit), maar wel maak ik variaties op de gevonden patronen zodat het toch een beetje een eigen werkje wordt.

Vooral dekens haken vind ik erg leuk om te doen en dan met name de cal’s (crochet a long) zoals de scheepjescal 2014 en strependeken van 2014

Sinds mei 2018 in het bezit van een Sensa racefiets en ben hier nu regelmatig op te vinden, ik vind het fietsen op de racefiets geweldig leuk om te doen terwijl ik fietsen op de stadsfiets echt verschrikkelijk vind. Nooit gedacht dat ik gewoon voor de lol even een rondje zou gaan fietsen van meer dan 5 km. Gemiddeld fiets ik nu rond de 30km en hoop dat ik er ook nog lol in krijg om wat langere stukken te gaan fietsen zodat ik met mijn man meekan, die houdt van rondjes fietsen van minimaal 100km anders is is hij alleen maar een beetje opgewarmd.

 

Wat is er in die paar jaar sinds ik deze website begonnen ben toch een hoop veranderd, ondertussen mijn 50ste verjaardag mogen vieren.

Heb ik een Specialized Racefiets, maar maak ik daar door wat ongemak te weinig gebruik van. Ben ik in april 2022 via FB op een tekenchallenge terecht gekomen die mij wel leuk leek, tja ik roep altijd ik kan niet tekenen, maar alles valt te leren, dus hup bijna 50 gewoon doen en wat blijkt, het is onwijs leuk om te doen. Deze challenge was juist met heel weinig figuratieve tekeningen maar meer gebaseerd op lijnen en vorm tekeningen, heerlijk.

Het gaf me zoveel rust in mijn hoofd dat ik na de challenge besloten had om een cursus bij haar te gaan doen. Ben daar nu nog druk mee bezig en heb 3 modules van de 10 gedaan.

Ondertussen kom je doordat je wat meer aan het tekenen bent in eens allemaal leuke workshops tegen zoals van Edding met Acrylic markers, echt nog nooit van gehoord, dus me ingeschreven, en jeetje wat was dat leuk, ik had meegedaan met gewone stiften maar gelijk besteld en ik heb hier nog veel plezier van. De workshops werden door verschillende mensen gegeven waarbij mijn favoriet Sara Lindenhols was, dit was zo enorm duidelijk en ze legde het op zo ’n goede simpele manier uit dat ik op nu oude workshops ben gaan kijken op You-Tube, ondertussen haar ook gaan volgen op Insta waardoor ik nu ook Live workshops van haar mee doe, nog vele malen leuker. Ze maakt figuratief tekenen leuk en simpel, ook doet ze veel met stempels en daar heb ik weinig ervaring mee en eigenlijk toch ook wel heel leuk is om te doen. Ik vind me af en toe net zo’n crazy fan hahahaha.

Share and Enjoy !

Shares

Geef een reactie