Workshop Edding deel 3, de laatste al weer.

  • Posted on mei 31, 2022 at 23:00

Vanavond was alweer de laatste van de 3 workshops van Edding.com dit keer met Sara Lindenhols met als titel Ter land, ter zee en in de lucht-gevoel.

Och jee, veel huiswerk dit keer en als ik het voorbeeld zie wordt ik al angstig, dit gaat me echt nooit lukken. Gelukkig worden er in de workshops wel met sjablonen gewerkt die je kan printen waardoor als je niet zo goed bent als ik in figuratief tekenen je toch nog een prachtige tekening/schilderwerk krijgt. Maar nog steeds als ik al die verschillende kleuren door elkaar zie met al die rondjes heb ik echt zoiets van dit gaat me toch nooit lukken, hoe dan, hoe krijg je dit voor elkaar zo mooi.

De workshops zijn ook echt zo opgebouwd dat je steeds weer nieuwe technieken leert en dat het ook steeds een stapje moeilijker worden, maar wel echt ontzettend leuk. Ik heb hier echt enorm veel van geleerd. De uitleg is ook super duidelijk waardoor zelf iemand als ik die er nog nooit eerder mee heeft gewerkt goed mee kan doen. Ik heb me dan ook voor de nieuwsbrief ingeschreven zodat ik op de hoogte gehouden wordt van nieuwe workshops.

Het wit en lichte blauw van de rog is nog niet helemaal dekkend, dus morgen nog eventjes nalopen. Maar ik wil natuurlijk mijn creatie al graag delen.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.