Workshop Edding Deel 2.

  • Posted on mei 24, 2022 at 22:00

Vandaag live meegedaan met de 2de workshop van Edding.com dit keer was het de beurt van Jesamine Totañes met de titel I see you beach!

Och jee ik zag het voorbeeld en de huiswerk opgave vooraf en ik dacht bij mezelf, dit gaat me echt nooit maar dan ook nooit lukken om hier net zoiets moois van te maken als dat zij heeft gedaan. Maar wonderen zijn de wereld nog niet uit, echt geweldig hoe deze workshops in elkaar zitten en hoe goed de uitleg is die je krijgt. Het is me dus gelukt, tuurlijk het is anders dan hoe zij het maakt, maar jeetje, wat ben ik trots op mijn kunstwerk. Het schilderen met de Acrylicmarkers is ook echt een feestje wat ontzettend leuk om te doen.

Nu nog even laten drogen en dan ophangen.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.