Woensdag ochtend rondje

  • Posted on juni 7, 2018 at 10:00

Martijn vertelde dat er een site is die routes voor je maakt nl Fietsersbond. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, maar ik heb nog geen fietscomputer dus kan ik daar nog niet veel mee.

Maar er zullen toch vast wel leuke apps zijn die dit ook kunnen. Verschillende gedownload maar dan krijg je echt vast routes, nee dat is het niet. Opeens kwam ik die van de Fietsersbond tegen (fietsplanner). En ja hoor dat werkt op dezelfde wijze. Ik geef aan vertrekpunt, rondje of route, kies rondje, aantal km. 20 en hij geeft een route. Superleuk en als je het opnieuw doet met dezelfde opties krijg je een andere route. Dit is echt wel wat voor mij, dus gister ochtend me laten verrassen door deze leuke app en ben op mijn fiets gestapt.

De route was erg mooi, eerst een wat saai recht stuk richting Egmond, wel fijn om even op te warmen en weer even wennen op de racefiets. Na 8,5 km kwam ik een bankje tegen en daar even gepauzeerd, ik zat tenslotte al 20 min op de fiets.

 

Na genoten te hebben van het uitzicht, wat drinken en een ontbijtkoekje weer op pad gegaan.

 

Toen werd het leuk, door een bosrijk deel van Bergen, heuvel op en heuvel af. Jeetje dit ging lekker vlot en wat een mooie omgeving, daarna weer een stukje saai en voor ik het wist was ik alweer thuis. Nou even eerlijk blijven hahaha, na een km of 15 had ik echt iets van aiiiii mijn rug, nek en mijn zitvlak. Maar even doorzetten het was nog maar een klein stukje, ik nam mij voor gewoon nog een keer te stoppen bij een bankje, maar die kwam ik (gelukkig) niet tegen. Al met al viel het toch nog enorm mee en ben ik blij dat ik niet meer gestopt was, waarschijnlijk was weer opstappen voor de laatste paar km een stuk lastiger mentaal dan doortrappen.

Thuis weer heerlijk uitgepuft en een lekkere latte genomen.

De cijfertjes: 19,5 kmin 49,5 minuten.

Voor een dame die haar vrije tijd hakend op de bank doorbrengt vind ik dit toch weer een hele prestatie, als ik zo mijn ritjes vergelijkt zie je toch echt wel dat ik steeds meer km maak in ongeveer dezelfde tijd.

Op naar mijn volgende rit, ik ben erg benieuwd waar de app me dan heen brengt.

Bankje voor een drankje en ontbijtkoekje

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.