Winter is coming!

  • Posted on november 21, 2022 at 15:33

Ja ja, het begint weer lekker fris buiten te worden en dan wordt het tijd voor winterse dingen zoals warme chocomelk, dikke trui, maar ook de workshop Prinsesje Winter van Sara Lindenhols maar helaas deze was nog niet online beschikbaar.

Brutale mensen ….. dus ik dacht ik ga het gewoon via een privebericht op insta vragen of deze misschien weer beschikbaar kan komen, en jawel hoor, ze heeft hem weer aangezet en ook nog eens met een leuke korting zodat ik er dubbel plezier van zal hebben. Ik zag dat ze ook nog andere workshops met een tijdelijke korting erin heeft gezet, maar dat moet nog heel even wachten, eerst deze maken.

De eerste lessen waren met pastelpotloden, super leuk omdat ik daar nog niet heel erg veel ervaring mee heb, wat was dat leuk, je kan lekker met je vingers de kleuren uitwrijven of dit doen met een wattenstokje of doezelaar, heerlijk. Haar manier van uitleg is voor mij zo duidelijk dat ik het ook echt kan, natuurlijk merk je met de details dat die van haar toch net even beter zijn, maar heel eerlijk ze doet dit al jaren en ik ben pas in mei begonnen met tekenen en kleuren. Als ik het al vergelijk met hoe ik eerder tekende is dit echt al zoveel leuker om aan te zien.

De eerste les begon met het een basis tekening van de prinses, les 1 b was de prinses tekenen met een cadeau in haar handen en les 1 c gingen we haar inkleuren met pastelpotloden. Ik was alleen vergeten om voor het inkleuren een foto te maken.

Gebruikte materialen:

  • Caran d’Ache blue sketcher potlood
  • Bruynzeel pastelpotloden
  • Gum
  • Paint on Mix Media A5 naturel

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.