Wall of Fame!

  • Posted on april 18, 2024 at 17:28

Op het werk kunnen klanten een feedback geven na het gesprek dat ik met ze heb gehad, hier komen regelmatig mooie, lieve woorden naar voren. Na een maand zie ik deze niet meer terug, erg jammer natuurlijk want sommige teksten zijn echt heel fijn om terug te lezen, vooral als je niet zo prettig in je vel zit of het allemaal niet zo vlotjes verloopt als je graag zou willen.

Jos Burgers geeft aan, maak een Wall of Fame met alle tops en dacht weet je wat, ik ga al die positieve reacties van klanten noteren op een groot vel zodat ik die altijd weer terug kan lezen en hopelijk geeft dit me de kracht om de minder positieve dagen om te gooien naar positiviteit.

De tekening komt van uit de cursus van Tekenwijzer die ik 2 jaar geleden heb gedaan!

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.