Urban Sketching Les 1en Opdracht 1.

  • Posted on september 3, 2022 at 15:20

Ik las het steeds meer, Urban Sketching, en ik had echt zoiets van pffff, wat moet ik me daar nou eigenlijk zo’n beetje bij voorstellen. Echt geen flauw idee. Nou ik ben erachter, het is gewoon buiten, in het openbaar tekenen, hoeft niet perse in de stad mag ook in het bos of waar dan ook, als het maar in het openbaar is.

En toen kwam ja ja via FB een link om gratis 3 lessen / video’s Urban Sketching te ontvangen. Heb flink zitten twijfelen want tja, ik moet nog de cursus van Tekenwijzer afmaken, maar daar heb ik nog wel even de tijd voor en ook nog de Bikinidames van Sara Lindenhols, deze cursus is maar 4 maanden beschikbaar, dus die moet echt even af.

Maar toch me aangemeld, ik dacht is misschien wel leuk om tijdens de vakantie te doen, maar in mijn vakantie heb ik wel wat getekend maar niet onwijs veel, ik was te moe en het was ook erg warm.

Dit weekend zijn we vanwege de verjaardag van mijn schoonmoeder in de Achterhoek, ik heb een etui met tekenspulletjes mee en een klein schetsblokje.

Zaterdag was ik erg vroeg wakker en heb ik wat leuke pagina’s gemaakt met de stempels van de Christmas Crew. Deze kan ik dan mooi inkleuren als ik in de trein naar werk zit, want tekenen of stempelen is niet echt handig in de trein, wat heerlijk ontspannend om te doen zeg. Zal foto´s posten zodra ik ze heb ingekleurd.

Martijn ging met zijn stiefvader een paar uur fietsen, onze jongedame ging met oma de stad in om haar verjaardagscadeautje uit te zoeken. Dus ik was alleen, het is prachtig mooi weer, dus ben ik heerlijk ergens op een terras gaan zitten voor een heerlijke Latte Macchiato.

Daar mijn headset opgedaan en de eerste les bekeken en gelijk meegedaan, het was niet de bedoeling dat je deze in ging kleuren want dat wordt in les 3 behandeld, maar ik vond het zo leuk en had daar zoveel zin in, dat ik het toch gedaan heb, het viel me onwijs mee om buiten te tekenen waar iedereen me kon zien en nieuwsgierig mee kon kijken. Ik had het amper door, alleen van de bediening kwamen ze vragen of ze mochten kijken wat ik aan het maken was.

Les 1

Het werd erg druk want er waren genoeg mensen die wilden lunchen dus ik heb rond 1 uur mijn spullen weer ingepakt, een stelletje mega blij gemaakt met mijn plekje en ben toen terug naar het huis van mijn schoonmoeder gegaan.

Daar aangekomen was ik gewoon nog niet klaar met tekenen en ben ik met een stoel voor de deur gaan zitten en heb me daar heerlijk geïnstalleerd en hun voordeur getekend, weet je wat het mooie is, ik herken het direct ook mijn man en dochter, maar zelf herkenden ze het niet.

Zo zie ik een beetje de voordeur.
Zo ziet deze er echt uit.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.