Tutorial Bikinidames #2

  • Posted on juli 24, 2022 at 21:01

Normaal ga ik als ik klaar ben met werken, mijn bureau leegmaken en ga ik even een uurtje tekenen of kleuren, heerlijk even ontspannen en je werk loslaten, soms is dat echt wel nodig, sommige verhalen en vragen komen echt wel binnen. Maar sinds ik corona heb gehad gaat het toch even anders, ik doe de laptop dicht en ga naar bed om wat te slapen, jeetje wat ben ik onwijs moe/energieloos, niet gewoon meer. Maar na het middagdutje heb ik gelukkig weer wat energie en kan lijkt er weer even niets aan de hand. Dus vandaag in plaats van direct na mijn werktijd pas in de avond begonnen met deze 2de tutorial, wat was het weer leuk om te doen. Nu een slanke den. Deze naast de vorige dame getekend en de volgende komt er ook bij, hopelijk gaat het allemaal passen.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.