Tutorial Bikinidames #1

  • Posted on juli 15, 2022 at 10:27

Sara Lindenhols heeft een oude tutorialserie weer tijdelijk open staan om aan te schaffen, https://shop.saralindenhols.nl/product/36/bikini-dames geen idee hoelang deze nog te verkrijgen is. Nadat ik me vorige week weer wat beter voelde, werd het de dag erna ineens weer helemaal prut en heb ik weer enkele dagen echt goed ziek op bed gelegen, toch iets te snel weer teveel willen doen. Dit keer wat rustiger aangedaan en echt goed naar mezelf geluisterd, jeetje wat kan een mens zich beroerd voelen niet gewoon meer. Ben nu vooral nog extreem moe maar alle bijkomende kwalen die ik had, spierpijn, hoofdpijn, keelpijn en koorts lijken nu echt helemaal weg te zijn. Laten we het hopen want ik wil graag weer lekker aan het werk en ook creatief bezig zijn.

Wat was het leuk om deze dame te maken, eigenlijk moet ik haar nog een naam geven, daar denk ik nog even over na, komen nog enkele dames aan dus dan komt de inspiratie vast ook wel. Dit is van haar eerste tutorialserie die ze heeft gemaakt.

De eerste Bikinidame van de turorial is volgens mij dezelfde als ik al heb getekend bij de workshop Opoe tekenen in elk geval het hoofd dan. Deze workshop duurde niet zo heel erg lang 20 minuten ongeveer, maar ik heb er een flink stuk langer over gedaan, dit ook doordat ik zo snel moe ben, normaal teken ik veel in de avond maar nu juist in de ochtend gedaan, blij met het resultaat. Inkleuren doen we bij een latere turorial volgens mij en anders kan ik dat altijd alsnog doen.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.