Traveljournaling made easy

  • Posted on juni 21, 2022 at 20:03

Vandaag deze workshop gedaan van Sara Lindenhols die ze hield voor de members van Karin Joan haar community. Deze kon ik nu ook bekijken omdat ik me heb aangemeld voor de workshop Traveljournalfun! 

Helemaal leuk om stap voor stap te leren hoe je een leuke pagina op kan zetten zonder al te veel gedoe. Haar motto is dan ook:

Hou het leuk en gemakkelijk, want je hebt vakantie en het is ontspanning.

Nou toen ik zag wat we gingen maken had ik echt zoiets van dit gaat me echt nooit lukken, hoe bedoel je ontspanning, dat wordt zwoegen, maar echt verbazingwekkend hoe goed ze dingen uitlegt en het simpel maakt waardoor ook ik een prachtige creatie in ongeveer een uur op papier heb staan. Zonder stress en moeilijk doen, ja ik heb 2 x de gum gepakt omdat het met de letters niet zo goed ging, maar ook dat vind ik ondertussen erg leuk geworden.

Ik ben heel erg benieuwd naar haar live workshop van maandagavond.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.