Tekenchallenge Opdracht 5

  • Posted on april 8, 2022 at 10:00

Moed verzamelen.

En moet heb je echt nodig met deze opdracht, je begint met een cirkel en deze kleur je dan in met kleuren waar jij je op dat moment toe geroepen voelt, ik had gekozen voor mooie lichte kleuren want ik was goed uitgerust, voelde me vrolijk en gezellig, dus lichte kleuren, en toen kwam het, je moest herhalende vormpjes erin tekenen in verschillende of dezelfde maat en dan alles er tussen zwart maken.

Jeetje daar heb je wel inderdaad echt moed voor nodig om te doen zeg, ineens wordt zo’n mooie lichte tekening wel heel erg donker. Ondanks dat het echt wel even durven is, vond ik het resultaat wel erg mooi en heb ik er gelijk nog 1 gemaakt. Ik heb hier tijdens het proces een paar foto’s van gemaakt zodat je ook ziet hoe het voor het zwart maken eruit zag.

Heb er ook 1 voor in mijn bulletjournel gemaakt dat is de laatste foto met driehoekjes.

Start rondje tekenen en deze inkleuren
Vervolgens allemaal cirkels of andere herhalende tekeningetjes erin zetten met zwarte finelijner. Alle ruimte ertussen inkleuren met zwart.
Het resultaat.
2de gemaakt voor in de BulletJournal

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.