Schilderworkshopsvia mijn werk.

  • Posted on maart 25, 2023 at 11:09

Via het werk kon ik mij inschrijven voor 2 schilderworkshops in eerste instantie ingeschreven voor gekke dieren, maar toen mijn zusje hoorde van Bob Ross, riep ze, die moet je echt doen, nog even getwijfeld want, tja die stijl is zo anders, kan ik dat wel, de stoute schoenen aangedaan en toch maar ingeschreven.

De Bob Ross workshop was vorige week, jeetje wat was ik passant verrast, dit was zover leuker dan ik had verwacht. In het begin zag het er echt niet uit, maar jeetje wat is dit leuk geworden.

Gisteravond was gekke dieren aan de beurt, mijn dochter wilde ook graag meedoen, dus samen aan de slag.

Dit was ook superleuk maar heel anders dan de vorige. Echt genoten vooral doordat we dit samen deden en er beide zoveel van genoten.

Dank je wel Teleperformance Benelux en Grachtenatelier voor deze leuke, gezellige en leerzame avond.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.