Prinsesje Winter les 3.

  • Posted on januari 4, 2023 at 20:39

Als eerste de beste wensen voor 2023 in goede gezondheid.

Vandaag heb ik na een korte stop het tekenen weer opgepakt, mijn energielevel was zo laag dat zelf het concentreren op het tekenen niet lukte waardoor ik zeer gefrustreerd raakte omdat het niet ging zoals ik wilde dus om verder ergere te voorkomen even niet getekend, wel beetje zitten spelen in mijn bullet journal.

Deze week merk ik dat het weer iets beter gaat, elke dag van het jaar heb ik minimaal een half uur gewandeld en gister had ik echt zin om weer te gaan tekenen. Dus hier is ze dan Prinsesje Winter in de sneeuw, les 3 a en b. A in de ochtend gedaan en B begin van de avond.

Gebruikte materialen:

  • Caran d’Ache blue sketcher potlood
  • Bruynzeel pastelpotloden
  • Fineliner Micron 05
  • Gum
  • Graffietpapier
  • Myartbook 16*16cm Toned paper
  • Fixatief

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.