Perfect People Live promotie

  • Posted on februari 13, 2023 at 21:20

Wat was het weer een super gezellige avond en leerzaam ook natuurlijk, we kregen volop uitleg over hoe haar nieuwe website werkt want dat is allemaal veranderd met het bestellen van haar cursussen maar in principe is het wel heel erg duidelijk. Maar kan me voorstellen dat er mensen zijn die het altijd op de ene manier gewend zijn het ineens niet meer snappen. Dus dat was echt top gedaan.

Ik had de energie niet om vanavond ook nog in te kleuren dus heb ik het gelaten op het tekenen en overtrekken met pen. Morgen verder met kleuren!

De Live is gratis terug te zien op YouTube dus mocht je zin hebben, het is echt een aanrader.

Mijn man heeft ook een stuk van de Live meegeluisterd en die snapt volgens mij wel enorm waarom ik het zo leuk vind om de cursussen bij Sara te volgen, ik heb dan ook de cursus Perfect People gelijk vanavond van hem cadeau gekregen, wat is het toch een schatje, bloemen daar is hij niet van maar zo attent met dit soort dingetjes daar wordt je toch helemaal gelukkig van.

Gebruikte materialen:

  • My Artbook A4 schetspapier
  • Caran d’Ache blue sketcher potlood
  • Kneedgum en gewone gum
  • Uni Pin Fine Line 05

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.