Perfect People Live nu ingekleurd.

  • Posted on februari 14, 2023 at 15:15

Gister lukte het mij echt niet meer om in te kleuren de concentratie was weg, maar vandaag met volle moed verder gegaan. Sara werkte met Aquarelstiften, deze heeft mijn dochter ook dus hup geleend en ermee aan de slag gegaan.

Ik merk dat ik er nog nooit eerder meegewerkt heb en denk dat ik hier nog flink mee mag oefenen.Vooral bij de grote stukken zie je echt wel de lijnen en dat hoor je juist niet te zien. Maar kan natuurlijk ook komen dat dit goedkope stiften zijn.

Het eerste mannetje heet Sjefke en deze leer je ook tekenen in de cursus kranige kerels. Tijdens de live werden de andere 2 mannen geboren en hebben de namen Kareltje en Onslow gekregen, de laatste omdat we hem zo onwijs vinden lijken op Onslow uit de serie Keeping up Appearances, geweldig leuke serie is dat toch. Tijdens de live hebben we hier dan ook smakelijk om zitten lachen.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.