Opdracht beginners Webinar bij Tekenwijzer

  • Posted on april 13, 2022 at 12:42

Gisteravond was er een Webinar speciaal voor de mensen die net zijn begonnen met tekenen bij Tekenwijzer Gerda stelde zichzelf voor en gaf uitleg wat je allemaal kan verwachten en hoe je makkelijk kan navigeren op de website en de app.

De tip was om elke week tijd te plannen om lekker met tekenen en kleuren bezig te zijn. Ook gaf ze een leuke opdracht mee voor het volgende teken/kleur moment, kies blind een aantal kleuren.

Dus vanmorgen met mijn ogen dicht 6 kleuren uitgekozen, zelf vind ik de kleuren erg licht op 2 na, maar met meerdere keren over elkaar heen en wat steviger aanzetten op papier zijn ze toch redelijk zichtbaar, 1 kleur niet nodig gehad. Ik heb de opdracht die ik gister had hiervoor nogmaals gedaan maar dan in mijn kleine boekje. Hier heb ik al meerdere opdrachten in gemaakt, heel leuk want dit is makkelijk meenemen om te showen, maar ook om onderweg te kunnen tekenen en kleuren.

Lekker kopje thee erbij en heerlijk begonnen.

Blind gekozen kleurpotloden

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.