NTFU, Fiets Sport. Fietsgroentje

  • Posted on december 7, 2018 at 20:51

Jaaaaaa, ik sta erin, wat ontzettend leuk zeg. Helemaal blij met de tekst. Super trots dat de Homeride ook wordt genoemd, want ja mede door het Ronald McDonald huis ben ik zo fanatiek aan het fietsen gegaan. Niet op de naam bij de foto letten want die klopt niet. Foutje moet kunnen.

Door een griepje niet zo vaak kunnen fietsen als ik wilde afgelopen weken maar deze week wel mijn forenzen rit gedaan. Zo fijn op de fiets naar werk hoofd helemaal leeg. Daar ff douche kopje koffie en dan starten.

Het ging zo fijn dat ik zelfs om 22:00uur terug ging fietsen. Dat was toch net even iets teveel van het goede na de griep. Na 17km had ik iets van jeetje nog ruim 10 te gaan. Moest me echt even aanmanen om te gaan omdenken, ipv “nog” te denken aan “nog maar” te gaan denken. Hierdoor heb ik het gered. Was om 23:45uur thuis en heel eerlijk was onwijs spannend, eng maar ook super leuk om in het donker te fietsen. Vooral op de stukken zonder straatverlichting vond ik het echt geweldig leuk.

Morgen met Martijn fietsen is het plan, nu hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.