Nostalgia

  • Posted on december 28, 2017 at 22:28

Wauw via Facebook kwam ik de nieuwe CAL tegen van Haakplein, de Nostalgia. Ik ben verliefd. De cal start 26 januari en de haakpakketten zijn al bij diverse webshops in de voorverkoop. Deze worden dan in de 2de week januari bezorgd zodat je gelijk bij de aftrap kan starten. Deze cal duurt 30 weken, dus ook lekker lang.

Jeetje wat lijkt deze me mooi om te maken, heb hem vandaag ook al aan diverse collega’s laten zien en deze gaven ook al aan hem erg mooi te vinden. Alleen staat mij de maat vd haaknaald wat tegen. Alles onder maat 3 vind ik niet fijn werken. Op het breikatoen staat dat het ook met een 3 kan, waarschijnlijk heb ik dan wel extra bollen nodig.

Naaldkunst uit Alkmaar geeft aan dat ze extra bollen kunnen leveren met hetzelfde verfbad/kleurnummer. Je snapt het vast al, ik twijfel enorm. Want dat maakt het wel extra aantrekkelijk.

Om alvast de smaak van weer een nieuwe deken haken te pakken te krijgen (niet dat die ooit weg is geweest) ben ik gister gestart met de Cosy deken van dezelfde dames. Deze maak ik met royal garen in wit en crème kleur, ben erg benieuwd hoe me dit afgaat, de eerste paar blokjes zijn al klaar. Deze cal duurt 8 weken, maar dit gaat vast sneller daar ik komende weken wat meer vrij ben en de cal al is afgelopen en alle patronen online staan. Misschien wel binnen 5 weken klaar en dan direct door met de Nostalgia. We zullen zien wat de toekomst voor mij in petto heeft.

Alvast een fijne jaarwisseling

#AppieNewYear

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.