Live workshop Christmas Crew met Hobbyshoponline en Sara Lindenhols

  • Posted on september 1, 2022 at 19:52

Het is alweer even terug dat ik creatief bezig ben geweest, maar vandaag was er een live workshop met hele leuke kerst stempels van Sara Lindenhols en Hobbyshop-Online.nl. Daar moest en zou ik natuurlijk bij zijn. Door nog wat gebrek aan energie heb ik het iets minder uitgebreid gedaan maar ik vind het wel echt superleuk geworden.

Ik heb geen pastelpotloden, dus heb ik meegedaan met mijn nieuwe Polychromos potloden op de manier waarop zij dit doet met de pastelpotloden. Wat was het toch weer super leuk en leerzaam. Een uur is voor mij ook precies genoeg om toch redelijk goed mee te kunnen doen. Volgende week weer verder met de cursus bikinidames dit is niet live dus die kan ik mooi in stukjes doen.

Gebruikte materialen:

  • CraftEmotions Clearstempels christmas crew Joseph en Casper van Sara Lindenhols
  • Wit en groen papier uit een blok met gekleurd papier om kaarten te maken.
  • Polychromos kleurpotloden 107, 108, 111, 125, 140, 110, 231, 233.
  • Derwent Colorsoft C630, C610, C590, C190 voor de huidskleur
  • Stickles glitter glue.
  • Versafine zwarte stempelinkt.
  • Doeselaar
  • Keukenpapier
  • Schaar

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.