Live workshop Carla Kamphuis

  • Posted on september 22, 2022 at 20:35

Tijdens deze live van Carla Kamphuis en Tombow gingen we een balkon tekenen, op de diverse Facebook groepen kwam ik al regelmatig fotoś tegen van mensen die workshops van haar deden met hele mooie creaties van vooral huisjes en ik dacht altijd zoiets gaat mij niet lukken.

Toen ze enkele weken terug vol trots haar Urben Sketching Set introduceerde met workshops hoe dit te gebruiken was ik om, ik wilde ook wel zo´n set, toen deze binnen kwam had ik een beetje een raar gevoel, best wel een hoop geld voor een blik met 3 stiften 2 kleurpotloden, 1 gewoon potlood, brushpen, gum en waterbrush. Dus heel fijn dat er een workshop kwam waarbij ze echt juist alleen deze producten gebruikt.

En wat blijkt het is de bedoeling dat je die kleuren gaat mengen en dat je dan heel veel andere kleuren kan krijgen en ook aanlengen zodat je juist lichtere kleuren krijgt, dus dat rare gevoel werd gelijk om gezet naar een joepie wat ontzettend leuk gevoel.

Ik heb dus mijn eerste Carla Kamphuis creatie gemaakt en ik ben er best wel trots op, ik maakte alleen op het eind een vlekje en daar baalde ik ontzettend van, vervolgens probeerde ik dit te verdoezelen en oeps toen werd het een flinke vlek en baalde ik nog meer, maar ik heb het toch nog wat kunnen verwerken in het geheel en nu valt het mij niet eens meer echt op en hoort het er gewoon bij.

Gebruikte materialen:

  • Aquarelpapier
  • Tombow Urban Sketching Set
  • Keukenpapier
  • Blending palette (hard stukje doorzichtig plastic gebruik ik)

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.