Je moet toch wat als je aan het wachten bent.

  • Posted on september 29, 2022 at 19:50

En dan ben je aan het wachten tot je aan de beurt bent bij de fysiotherapeut, duurt natuurlijk altijd te lang, maar dit keer niet eens lang genoeg.

Waarom zou je denken, nou ik had inspiratie om te tekenen en daar ik tegenwoordig altijd wel een schetsboekje en potlood bij me heb kon ik dus mooi aan de slag. Natuurlijk niet af gekregen maar thuis afgemaakt.

Deze is gemaakt naar aanleiding van de workshop van gisteren en wat is ze toch leuk geworden al zeg ik het zelf. Lijken doet ze niet, want ik mis dan wat kleine vetrolletjes en 2 staartjes draag ik ook niet. Maar dat is het leuke van cartoon style, het mag juist anders dan het werkelijk is. Leuk die creatieve vrijheid.

Gebruikte materialen:

  • Schetsboekje van Talens Art Creation
  • Potlood 4 B
  • Fineliner
  • Fixatief

Daar we gister zoveel plezier hadden, hebben mijn dochter en ik vanavond ook nog een filmpje van 15 minuten gekeken van Paper-Fuel en hebben samen weer een uurtje aan tafel gezeten om deze creatie te maken, haar versie heb ik er helaas niet bij staan, maar als ze wil kan er altijd een foto van die van haar erbij gezet worden want heel eerlijk die is zo gaaf geworden, ze heeft hem ingekleurd met Alcohol markers en dat was supergoed gelukt. De mijne is met Bruynzeel design potloden ingekleurd.

  • Schetsboekje van Talens Art Creation
  • Potlood 4 B
  • Fineliner
  • Kleurpotloden Bruynzeel design

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.