In de wachtkamer

  • Posted on maart 5, 2024 at 18:27

Soms moet je even wat langer in de wachtkamer wachten, tja bij sommige wachtkamers zijn er wel wat leuke tijdscriften, bij andere tijdschriften die ik niks aan vind en ook waar helemaal niets ligt.
Maar tegenwoordig heb ik een klein schetsboekje in mijn tas zitten, met potlood en vaak ook nog wel een finelijner en gum maar die laatste 2 neem ik niet altijd mee, tja klein damestasje en je wilt hem ook niet te vol proppen, mobiel moet er natuurlijk ook nog in passen.

Vandaag mocht ik even terug de wachtkamer in en moest ik even geduld hebben voor ik weer naar de behandelkamer mocht. Deze dame kwam toen uit mijn potlood gekropen en heb ik thuis ingekleurd met Ohuhu colormarkers, deze zijn op waterbasis ik heb de set met de huidstinten.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.