Hij is af!!!!

  • Posted on maart 25, 2015 at 22:09

Eindelijk is het dan zover, mijn meerjarenproject is af. Vandaag eindelijk het laatste randje eraan gemaakt en ik ben helemaal blij met hoe deze geworden is.
Ik ben hier bijna 2 jaar mee bezig geweest, in eerste instantie wilde ik hem nog wel een flink stuk breder, maar op deze manier past hij mooi over het voeteneinde van het bed.
Natuurlijk ben ik hier niet dagelijks mee in de weer geweest, dat zou veel te eentonig voor mijn doen zijn, deze zou dan wel binnen een jaar klaar zijn, maar nu had ik echt zoiets van hij moet echt af deze week en dan kan ik met de projecten beginnen die ik gekocht heb op de hobbybeurs want die roepen mij ook, ;D.

De bedsprei bestaat nu uit 200 blokjes, gemaakt van 100% katoen garen van Katia, Phildar en de rand van Pinqouin, met haaknaald nr 3.

De grote van de sprei is ongeveer 135 bij 260.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.