Het is al weer even terug.

  • Posted on februari 24, 2024 at 14:59

Door alle rompslomp ivm 2de spoor en reintegratie kwam ik niet meer toe aan tekenen en kleuren, heel af en toe wel iets gedaan, maar niet echt meer aan mijn cursussen gewerkt en toen ineens kwam er een mailtje dat mijn gekochte cursus waar ik een jaar voor heb eigenlijk bijna komt te vervallen, maar gelukkig omdat ze bezig is met een vernieuwde website, heb ik nog een jaar extra toegang, dit was echt even schrikken, jeetje al bijna een jaar geleden aangeschaft en nog niets mee gedaan, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Diezelfde dag kreeg ik ook een melding dat er weer een online workshop was van Paperfuel die via Becreativeshop gratis werd aangeboden, nou het is vakantie dus ik dacht laat ik maar gelijk de staute schonen aantrekken en met een Live meedoen en even kijken of het allemaal gaat lukken.

En jeetje ik kan je gewoon heel eerlijk zeggen wat heb ik het tekenen en kleuren gemist ik merkte dat ik weer heerlijk ontspande en voelde spanningen wegvloeien zo fijn, gelijk daarna weer een paar tekeningen gemaakt en ik ben heel erg blij. De cursus nog niet mee begonnen, daar wil ik rustig aan volgende week mee starten en daar dan elk weekend iets van gaan doen. Maar voor leuk even ontspannen tussendoor is het boek Cartoonmeisjes teken je zo een uitkomst, ik ben hier echt niet zo lang mee bezig en dat bevalt me heel goed en ook mijn hoofd vind dit erg prettig.

Hoop dat ik weer dagelijks iets teken. Misschien een leuke challange voor de maand maart elke dag een tekeningtje, hoeft niet groots te zijn, maar wel ontspannend!

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.