Handwerkbeurs

  • Posted on maart 17, 2015 at 20:33

In februari ben ik met 2 collega’s naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Beide zijn ook fanatiek haaksters erg fijn want samen zien we meer en konden we elkaar ook het 1 en ander uitleggen.

Wat een hoop inspiratie hebben we daar opgedaan voor allemaal leuke nieuwe haak projectjes, en wat hebben ze er toch een hoop soorten garen en accessoires.

Ook heb ik 3 complete haakprojectpakketjes gekocht, een mouwloos vestje, een bloemensjaal en een ribbon xxl olifant, kleur roze natuurlijk.

Daarnaast ook nog 20 bollen stonewashed achtigegaren voor een simpele leuke deken (granny squares). Dit is gewoon een leuk tussendoor projectje als ik het even zat ben waar ik mee bezig ben. Verders nog een tunische haaknaald gekocht en een haaknaald van Addi kijken of dit type handvat prettiger voor mij werkt.

Nog nooit tunisch haken gedaan, maar je weet maar nooit dat ik het ineens in mijn bol krijg om dat te gaan doen. Wel al uitgeprobeerd en het is wel erg leuk haken en best snel, maar dit is voor veel later in de toekomst, eerst andere projecten afmaken.

Al met al was het de (verre) reis voor mij meer dan waard, ik heb een erg leuke dag gehad.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.