Haken, haken en nog meer haken

  • Posted on januari 25, 2018 at 18:24

Helaas, het is mij niet gelukt om veel te haken de afgelopen weken, erg jammer want ik hoopte de cosywoondeken af te krijgen. Week 1&2 zijn klaar en nu net begonnen met het eerste blokje van week 3.

Morgen start de nieuwe call van de Nostalgia, je snapt het al mijn handen jeuken om daar mee te gaan beginnen, want hij is echt zo gaaf. Ik weet ook niet hoe lang je ongeveer per week aan het haken bent hiervoor, maar hoop dat ik tussendoor dan ook nog verder kan met de Cosy.

Maar heel erg eerlijk gezegd, ik heb op Pinterest weer de nodige leuke omslagdoeken en tassen gezien om te haken. Keuzes maken is zo lastig met al dat moois wat er te maken is en al die prachtige bollen garen die je overal kunt kopen.

Ik ga de Nostalgia niet maken vanuit de pakketten die verkocht worden want ik vind hem dan te klein worden. Ik heb besloten deze met acryl te maken en dan met haaknaald 5, deze komt dan een flink stuk groter uit zodat hij mooi op mijn bed gaat passen. Wel in de kleur wit want dit vind ik wel echt passen bij dit patroon.

 

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.