Haakzin

  • Posted on oktober 7, 2013 at 18:57

Momenteel heb ik geen fut om te haken. Dochterlief heeft weer enkele nachten problemen om in slaap te blijven. Het liefst wil ze ‘s-nachts nog een fles melk, maar ja daar beginnen we niet aan, doen we dat 1x dan blijven we aan de gang.

Meestal begint onze jongedame rond half 4 met gillen en krijsen en dit stopt vaak niet tot ze bij ons in bed mag liggen, een fles krijgt of in mijn armen in de stoel mag liggen in haar kamer.  Met een griepje onder de leden geef je eerder toe dan je normaal gesproken doet en dat weet ze goed te misbruiken.

Vanmorgen rond half 6 lag de dame strak tegen d’r papa aan in het grote bed met een flesje melk achter d’r kiezen en viel als een blok in slaap en lag flink te snurken.

Hierdoor ben ik dus behoorlijk futloos momenteel en lukt het haken voor geen meter. Ik moet nog wel vandaag of morgen toch echt wel een knuffeldoek afmaken voor een zwangere collega, alleen het snoetje moet nog, maar ja dat is altijd een priegelwerkje dus hopen op een nachtje doorslapen zodat ik dit af kan maken en op tijd aan de zwangere dame kan geven.

Ook het knuffeldoekje voor de buurvrouw moet nog afgegeven worden, ben zeer benieuwd wat ze er van vind. Van de week maar eens afgeven.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.