Geen kunst aan module 8 Jezelf zijn!

  • Posted on juni 10, 2023 at 13:26

Jezelf zijn, deze les heb ik keihard geleerd het afgelopen jaar. Lang niets gekund zelfs weinig getekend of gekleurd. Ik was moe alleen maar moe, moe van het moe zijn, moe van Postcovid. Eindelijk gaat het weer een beetje beter, iets minder moe, leer mijn energie te verspreiden over de dag en zo kwam er ineens weer ruimte om deze les te gaan volgen. 


Nou alsof het zo heeft moeten zijn. Het woord dat bij mij op kwam was MOE, hoe kan het ook anders.
Mijn affirmatie zin die ik in het envelopje plak is : Ik mag moe zijn!  want lang dacht ik dat dat niet mocht, niet kon. 


Ik heb mijn toekomst wens geplakt, genieten van de zon net als die kat met de ogen dicht, weer minimaal 40km kunnen fietsen, een camper kopen en daarmee op reis naar de zon, Spanje, Griekenland, Turkije. En natuurlijk lekker eten en drinken.

Heerlijk gewerkt met kleurpotloden en waterverf, schaar en lijm.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.