GKA: Module 5 Mandala tekenen.

  • Posted on juli 6, 2022 at 20:12

Nooit gedacht dat ik zoiets zou tekenen, maar heel eerlijk, voor de challenge tekende ik amper, dus eigenlijk bij alles wat ik hier maak is het voor mij iets nieuws.

Lig al een week goed ziek op bed met Covid en was er vanavond echt even klaar mee, wilde iets doen maar kracht en fut heb ik niet echt. Laptop gepakt, module gekeken en rustig aan de slag gegaan. Ik ben nu helemaal moe en op. Maar heeft me wel goed gedaan.

Ik heb geen passer maar een Helix cirkelmaker en daar ging het ook goed mee, alleen geconcentreerd op exact de goede plek dat lukte nu echt niet, maar toch heel blij met het resultaat. 3 kleuren gebruikt, paars, grijs en blauwgroen. Deze is gemaakt op schetspapier A3 formaat.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.