Esther

  • Posted on mei 24, 2024 at 10:44

Als je geïnteresseerd bent in de bijbel, dan zou je het boek Esther eens moeten lezen. Juist voor iemand die net begint met het lezen van de bijbel is dit een fijn deel, het leest weg als een sprookje een roman. Nou daar heb ik wel oren naar en daarom heb ik me ingeschreven voor het 17daagse leesplan, dit houdt in dat ik elke dag een stukje tekst te lezen krijg van dit boek en na 17 dagen heb je hem uit, elke dag zit er een overdenking bij.

Ik heb 1 1:12 gelezen, gelijk tijdens het lezen dacht ik owh gaaf om die gordijnen /draperieën te tekenen. Na een nachtje slapen wist ik het zeker ik ga ze tekenen, Blauwpurper, wat is dat dan weer voor kleur gelukkig is Google mijn grote vriendin en kon ik het vinden, soort van Royal Blue met paars, dus aan de slag gegaan, bevestigd met Roodpurperen koorden, ja de bijbel maakt het mij niet makkelijk.

Wijn in gouden bekers die allen verschilden, dat is natuurlijk ook iets leuks om te tekenen. Heb nog gouden glitterstift van Spectrum Noir, even testen, drukken niet hinderlijk door, dus aan de slag.
Twijfel nog aan de achtergrond, misschien iets van een kroonluchter lijkt me mooi, maar aan de andere kant dit speelt zich af in de Binnenhof van de tuin, daar kan ik me nog niet echt een voorstelling bij maken, dus voor nu laat ik het nog even zo, misschien dat me nog wat te binnen schiet.

Op de andere pagina wil ik graag Koningin Wasti tekenen met een kroon daar ik (vind ik zelf dan) niet zo goed ben in gezichten, dacht ik aan de tutorial van Sara van Rachel om die als basis te gebruiken. Dit moet nog even broeden, maar weet zeker,komt vanzelf wel goed.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.