Edding Tutorial Turtle splash

  • Posted on juni 1, 2022 at 22:20

De live workshops van Edding waren zo leuk dat ik via de Edding-Academie de link heb opgevraagd voor oudere workshops die ze al hebben gedaan, deze kreeg ik echt bijna direct van ze in mijn mailbox, wat ontzettend leuk, zijn ze niet allemaal, maar wel degene die je ook op hun website kan vinden. Ik vond gelijk een leuke van Sara Lindenhols en ben er gelijk mee gestart, je kon een sjabloon printen maar ze ging ook uitgebreidt uitleggen hoe je zelf een schildpad kon tekenen, natuurlijk heb ik dit zelf ook geprobeerd, maar vind haar variant toch wat leuker dus deze overgetrokken.

Hier vind je een overzicht van de gratis workshops die allemaal terug te kijken zijn van Edding:  Let op, je dient wel lid te zijn van de Facebook groep van Edding om deze te kunnen zien!

 Ik zie ook al mijn volgende project met Acrylicmarkers op de pagina staan van Jesamine Totañes die heet Beestjes Heel benieuwd, dit is leuk om in het weekend te doen, misschien dat de jongedame er ook zin in heeft om mee te doen.

 

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.