De verboden vruchten.

  • Posted on september 13, 2022 at 09:00

Gisteravond kwamen mijn pastelpotloden binnen en deze zijn uitermate geschikt voor in een bijbel, dus die moest ik natuurlijk wel uitproberen. Maar doordat het gister een hele drukke dag was met veel indrukken en prikkels ben ik er niet mee aan de slag gegaan.

Vanmorgen had ik nog even wat tijd voordat ik naar mijn afspraak met de arts toe moest en heb ik het Genesis 2 en 3 gelezen. Dit gaat over de tuin van Eden en de komst van Adam en Eva. De boom met de verboden vruchten, een slang, nou waarschijnlijk ken je dit verhaal wel een beetje. Tja wat ga je nou op deze bladzijde tekenen, ik wist het gelijk toen ik het las, geen slang of de eerste mens maar een boom met vruchten. Ik vind het goed gelukt, en mooie rechte trotse boom die stevig aan de grond staat met zijn wortels diep in de aarde, zijn bladeren strekken zich uit naar de hemel en heerlijke vruchten waar je graag in zou willen bijten .

Tijdens het tekenen en kleuren was ik nog aan het overdenken wat ik zojuist had gelezen en dat is nou precies waar het om gaat bij Bijbel journaling. Denk nou niet gelijk, die is bekeerd, want dat is niet het geval, maar de verhalen zijn wel echt enorm mooi om te lezen en spreken tot de verbeelding en hierdoor kan je toch tot een mooie creatieve creatie komen.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.