Sinterklaas en de start van het kerstkaartjes maken seizoen.

  • Posted on november 17, 2022 at 16:09

Ja ja het is weer zover over een maand gaan de kerstkaarten alweer de deur uit, dus moet ik toch maar echt weer aan de slag om een paar leuke kaarten te maken. Tijdje terug al de workshop gedaan van Sara en daar veel ideeën op gedaan dus inspiratie genoeg denk ik zo. Nu nog op de kaartjes krijgen wat ik in mijn hoofd heb zitten. Ik heb nu lekker 2 weken vakantie dus ik denk dat ik wel leuk kan gaan freubelen.

Maar eerst ga ik aan de gang met een Sinterklaas kaartje voor mijn lieve nichtje, ik zag dat ze steeds al in een pietenpakje rondloopt en ik heb hier nog allemaal leuke Sinterklaas elastiekjes en klemmetjes, dus hub op de post samen met een mooi gemaakt kaartje natuurlijk

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.