Dagje camping

  • Posted on september 23, 2013 at 18:24

Voor de 2de keer hebben wij een volledige seizoensplek op een camping. Het bevalt ons prima, ook onze kinderen zijn er altijd graag. De vorige keer stonden we op Spaarnwoude en dit jaar besloten we dichtbij huis te gaan staan zodat we sneller een dagje camping doen. We hebben het erg gezellig op Molengroet en hebben besloten om volgend jaar hier weer een heel seizoen te gaan staan.

Steeds neem je weer spullen mee om het jezelf makkelijk en om het gezelliger te maken, nadeel is alleen dat je alles ook weer moet opruimen, opbergen, schoonmaken, mee naar huis nemen, tja, dit klusje ben ik vandaag aan het doen. We mogen nog staan tot eind oktober, maar het is nu zulk goed weer ervoor en je weet maar nooit wanneer het ineens slecht gaat worden.

Onze grote meid slaapt al alleen in een tent, deze heb ik als eerste gedaan. Brrrr, wat een hoop spinnen en andere beestjes zijn er in die tent gekropen, ik zat helemaal onder, ondertussen staat de tv aan met een dvd van Startrek, heerlijk genieten tijdens het harde werken van Deep Space Nine.

De portapotti is altijd een rot klus dus maar gelijk na de kleine tent gedaan, ben ik daar maar vanaf. De voortent helemaal leeggemaat, hoopte deze vandaag weg te halen maar dit is echt een klus voor 2 personen. In plaats daarvan de buiten tuinset schoongemaakt, parasol, plantenbakken, pffff. De tuinset staat nu binnen anders kan ik het volgende week weer doen. Ook de fietsen van de beide dames weer van spinrag verwijderd en in de voorten gezet.

Volgend keer hoeven we alleen nog de tent te doen, nog een uurtje werk verwacht ik en dan kan hij weer naar de stalling. Ik voel nog altijd allemaal spinnetjes brrr. Snel onder de douche?

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.