Creatieve Zomerchallenge 2022 Verfrissend

  • Posted on augustus 3, 2022 at 11:30

Tja hier kan je zoveel ideeën bij hebben een ijsje, maar dat vind ik altijd dorstmakend en daardoor maar voor heel korte duur verfrissend. Een duik in het water, maar ja , ik had al bij vakantiegevoel een zwembad getekend en bij zand de zee, dus ik wilde niet in herhaling vallen. Wat vind ik zelf nou echt heel erg verfrissend en tja dan komt toch mijn favoriete drankje in mij op. Glaasje Cola Zero met ijsklontjes (liefst de cafeïne vrije variant maar probeer die maar eens op een terras te vinden) met ijsklontjes.

Gebruikte materialen:

  • My Art Book 300grs. wit schetspapier
  • Faber-Castell Polychromos kleurpotloden nummer: 283, 191,140
  • Pigma Micron fineliner
  • Edding Acrylicmarker 922 Traffic White

De opdracht voor volgende week is buiten, daar ik zelf geen tuin heb, denk ik bij buiten altijd gelijk aan de camping, en dan buiten koken op de Skottelbraai. Maar hoe ga ik dat dan mooi tekenen zodat het ook nog een beetje echt gaat lijken. Diepte dat is iets wat ik echt nog wel moeilijk vind, maar ik weet zeker ook dit gaat goed komen, misschien wordt het wel heel iets anders, we zullen het zien.

Ik heb me aangemeld voor een mini cursus Urban Sketching dat is buiten tekenen wat je ziet, lijkt me zeer leuk om in de vakantie te doen. De uitleg filmpjes heb ik ontvangen dus ik kan starten wanneer ik wil. De weersvoorspellingen zijn geweldig voor de komende 2 weken, dus naar buiten toegaan voor inspiratie is geen probleem, kan ik dan ook vast mooi gebruiken voor de laatste Creatieve zomerchallenge.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.