Creatieve zomerchallenge 2022 Vakantiegevoel

  • Posted on juli 21, 2022 at 16:41

Yassmin van yassart.creative heeft een leuke challenge bedacht om creatief te zijn / blijven deze zomer.

De Creatieve Zomerchallenge

Het is een challenge van 4 weken met elke week een ander woord, je mag zelf bepalen wat je gaat doen, tekenen, schilderen of op een andere manier een creatief kunstwerk neerzetten. Omdat ik mezelf verwend had met een My ArtBook, W&Nschetspotloden en FaberCastell Polychromos kleurpotloden ben ik daarmee aan de slag gegaan, ik dacht bij vakantiegevoel aan een luchtbed, zwembad, hangmat en een rustige groene omgeving, volgens mij is me dat wel gelukt.

  • Week 1 Vakantiegevoel
  • Week 2 Zand
  • Week 3 Verfrissend
  • Week 4 Buiten

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.