Creatieve Zomer Challenge 2022 Zand

  • Posted on juli 29, 2022 at 14:39

Het is me gelukt, de 2de challenge is af, Het woord van deze week: Zand. Dan denk ik aan een zandkasteel, het strand, brrrrr, niets voor mij zand tussen mijn tenen, maar voor mijn dochter doe ik het graag, samen schelpen zoeken, dus in mijn tekening het strand, een zandkasteeltje en schelpjes. Ben hier een paar dagen mee bezig geweest. Ik heb weer gebruik gemaakt van mijn nieuwe potloden, Faber Castell Polychromos, wat een verschil is dit zeg met de standaard kleurpotloden, je kan er kleuren mee blenden, meerdere laagjes over elkaar heen aanbrengen. De kleuren zijn ook heel mooi en helder, heel erg blij mee. Tussendoor ook een kleurenkaart gemaakt van de potloden zodat je goed de kleurverschillen ziet en hoe ze het doen op papier, hard gedrukt, 1 laagje en meerdere laagjes, was heel erg leuk en ontspannend om te doen.

Ook heb ik voor het eerst happy stones geschilderd met mijn dochter was echt leuk om samen te doen.

Volgende week is het woord Verfrissend, ik denk dan aan een glas cola met ijsblokjes en een schijfje citroen, kijken of ik daar mooie voorbeelden van zie die ik als inspiratie kan gebruiken.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.