Bikinidames deel 5 en 6 en Bonusmateriaal

  • Posted on september 26, 2022 at 16:21

De bikinidames deel 5&6 was 1 poppetje en deze gingen we inkleuren met alcoholmarkers, net als met de Ecoline brushstiften wist ik hier ook niet van dat je deze kon blenden. In het Bonusmateriaal ging het vooral om het inkleuren, super leuk ze deed dit met pastelpotloden en daarvan heb ik sinds kort ook een doosje van 12, natuurlijk zou ik ook graag de complete doos willen, maar eerst maar eens kijken of ik dit leuk vind, tja het kleurt heerlijk net als de polychromos potloden. Maar even heel eerlijk het is een hoop geld en er is zoveel te koop op dit gebied, dat ik zoiets heb, van nu even niet meer. Eerst kijken of ik het over een jaar nog zo leuk allemaal vind, natuurlijk koop je nog wel steeds wat kleine dingen erbij. Maar geen giga bedragen uitgeven.

Heel veel geleerd van deze cursus en wat was het leuk. Jammer dat het alweer klaar is, maar ze heeft nog een paar leuke cursussen staan, dus ik doe er vast nog meer. Maar heel eerlijk, nu ik aan het tekenen en kleuren ben, kom je steeds meer leuke cursussen tegen om aan mee te doen. Maar de manier van uitleggen van Sara vind ik gewoon heel erg fijn, ze heeft ook een onwijs fijne stem om naar te luisteren.

Ik was al een paar avonden en middagen bezig om dit allemaal af te krijgen maar vandaag het laatste beetje ingekleurd en hierbij het eindresultaat.

Bikinidames eindresultaat

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.