Arghhhh, Bikinidames verpest.

  • Posted on juli 30, 2022 at 11:04

Och jee, wat baal ik toch ontzetten, ik kwam erachter dat ik mijn blad met bikinidames neergelegd heb op een vette plek en hierdoor is er een vlek ontstaan op mijn kunstwerk. Getver wat is dit jammer zeg, in plaats van doorgaan naar dame nr 3 heb ik nr 1 en 2 opnieuw gedaan. Was nogmaals leuk om te doen. Ik kreeg opmerkingen dat ze de tand uit de mond van de oude dame niet leuk vonden dus die heb ik bij deze versie weggelaten, wel heb ik het blad met de vlek ingekleurd, ik dacht is mooi oefenblad zodat het op het nieuwe blad zonder veel gummen neergezet kan worden. Ik schets namelijk nog altijd iets te stevig waardoor het gummen soms lastig en je mijn schets nog op de achtergrond ziet staan. Wel leuk om de 2 zo onder elkaar te zien, ze lijken gelijk maar toch ook veel verschillen.

Nieuwe versie
Originele versie
Ingekleurde originele

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.