Alweer lang geleden.

  • Posted on maart 9, 2015 at 19:00

Tot mijn grote schrik zie ik dat er gewoon alweer ruim een jaar voorbij is sinds ik voor het laatst een update op mijn website heb geplaatst, jeetje wat gaat de tijd toch snel, voor mijn gevoel zijn er maar enkele maanden voorbij.

Al deze tijd heb ik in elk geval niet stilgezeten op Haakgebied en met diverse projecten begonnen en enkele al af of bijna af. Juist af en toe een ander project oppakken maakt dat het absoluut niet saai is.

Zo ben ik bezig met het haken van handschoenen, omslagdoeken, pop, poppendekens en  spreien.

Mijn grote meerjarenproject was ik deels al in elkaar aan het zetten. De delen die ik al aan elkaar had gehaakt vond mijn dochter (3jaar) zo geweldig dat ze hem meegesleept heeft naar haar bed en daar is hij niet meer vanaf gegaan. Hierdoor ben ik niet meer met deze grannyblokjes doorgegaan.

Daar de afmeting helemaal niet klopte met haar bed (veel te lang en te smal) heb ik circa 3 weken geleden de blokjes allemaal los gemaakt van elkaar en wil ik deze weer opnieuw aan elkaar maken op een meer geschikte maat voor haar bed.

Ook ga ik deze keer de blokjes allemaal Blocken, tja dat is nog wel een flink karweitje voor 275 blokjes. Maar gelukkig bijna mee klaar en dan komt het leuke aan elkaar zetten.

Altijd leuk om te zien hoe iets helemaal vorm krijgt.

Share and Enjoy !

Shares

Comments are closed.